Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

är du

 

 

är du en önskebrunn

kanske

kan

ske

 

näverkorgen

med björkens lock

 

står vid tröskel av in av ut

 

vad bär du i dig

 

ännu bär jag

 

tom

 

inväntar bären inom mig

 

blå röda

myrens

 

gyllenguld




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 140 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-07-21 23:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser