Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nyckelfall

 

 

i silverblads regn

andas

 

portåders

nyckelfall

 

vem har funnit nyckeln min

 

det gjorde jag

sade opalsnäckans vingar

 

slöt sig sakta i vakan

 

och jag

 

jag släcker lyktan nu

för jag skall verkligen försöka

 

 

sova




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 160 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-07-22 00:49



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Vackert är detta nyckelfall...
2011-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser