Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
www.sarasrum.dinstudio.se


Glashjärta


Kunde höra hur
hjärtat brast
som om det aldrig
hade suttit fast
intuti min kropp
det krossades som
om det vore av glas
skärvor genomborrade
illusionen av hopp




Fri vers av SeXara
Läst 416 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-07-22 07:46



Bookmark and Share


  jörgen g
Gillar dina dikter och hur du formulerar dig...
2011-07-23
  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara