Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Behagliga Vindar

Natur i dur

förför hjärtat

Blekt är det

som smärtat

För det som

finns nu-

och här


ÄR det som

existerar


Seglar i en inre

landskaps

blommande

sfär

Gör livet


Och lyfter det

yttre

Till ett skönt

leende

Som sprider

sig genom

behagliga

vindar

Men tar inget

för givet

Flyger stund

för stund










Fri vers av M-Lyn
Läst 143 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-07-22 13:52



Bookmark and Share


  Mona Drugge
Härligt vackert och ömt för en stund till sig själv.
2011-07-23
  > Nästa text
< Föregående

M-Lyn
M-Lyn