Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

möte

 

 

mötte en fjäril i regndroppsdalen

 

flög ur regnfolkshand

 

 

trumman dånade

lösande

blixtar ven

 

i mitten

dansade jag

regn

vild

 

fjärilen

 

undrar du vilken färg

 

det förtäljer jag ej

 

lindar tråd runt mig

 

örnen svepte

 

hängde mig i kastanjeträdets krona

där i bokslutslunden

 

där inväntar

 

in

väntar

 

väntar

in

 

väntar jag in barnen porlande lekfyllda

bäckars pärlskratt

 

 

då flyger jag in i himmelslundens

 

höstglödseld




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 242 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-07-22 14:40



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Vackert... :)
2011-07-24

  Anya VIP
Dina ord är oemotståndliga.
regndroppsdalen
bokslutslunden
pärlskratt......
Ja ännu fler smeker mig.
2011-07-23

  Niclas Petersson VIP
Vackert målat.
Gillar.
2011-07-22
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser