Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nära-Långtifrån

Nära är hörandet

men allt blir endast

en viskning

Och


Nära är närheten

men allt känns så

långtifrån


'''Försöker nå fram'''

'''Tänker klart'''


Men ger inte upp

När greppet

om kärleken inte

griper tag


Utan endast snuddar

vid längtande hud

Jag


Hör andetag Ser en ny dag

Känner hjärtat


Tänker fina tankar

Berörs i själens unika ros

Rör rörelser framåt

Smakar jordgubbscider

från himlen


'''Reagerar nyktert'''


'''Ger aldrig upp'''

För

Snart kan all möda

ge sin lön

Efter bön

efter hoppfullhet

Men

Endast

Stjärnorna vet

Och solens frön


Om små tysta

ord ska ljuda

högre

en vacker dag















Fri vers av M-Lyn
Läst 183 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-07-23 18:06



Bookmark and Share


  Mona Drugge
Så fint är ropet som försöker nå fram. Mycket bra.
2011-07-24
  > Nästa text
< Föregående

M-Lyn
M-Lyn