Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När vi ger upp liberalismen för säkerhet, får vi inget i slutändan http://www.youtube.com/watch?v=UZXcGqllpYc&feature=feedu


nu demoniserar vi våra landsmän



vårt eget folk kommer bli misstänkta för terrorism.
grannarna kommer titta snett på varandra
säkerheten kommer höjas på gränskontrollen,
och regeringen får sitt "förväntansfulla" förtroende.

skräckslagna för återkommande attentat, lämnar vi oss till trygga kontrollerande händer"..utan att öppna ögonen och inse att något mörkare ligger bakom och osar





Fri vers av Morgall
Läst 277 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-07-23 20:08



Bookmark and Share


  M_Franke
Du kan verkligen både se och sätta ord på....hur det verkligen är
2011-07-24

  marie-helene
Så sant det du skriver......
2011-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Morgall
Morgall