Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flickan I Sin Värld

I världen bor

en flicka

som tror på

kärleken I

sitt mörker

Där hon funnit

strimmor av ljus

Som gror på

gråaKalla,

våta stenar

Där en gång

rödaste rosor

ståtligt ska

blomma

Hon tror så

och stjärnorna

sjunger gärna

hennes sång




Fri vers av M-Lyn
Läst 215 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-07-23 20:45



Bookmark and Share


  Mona Drugge
Mycket vacker.

Gillar o sparar..

Tack!
2011-07-24
  > Nästa text
< Föregående

M-Lyn
M-Lyn