Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Infowars.com




bara lite mer om sanningen bakom nyheter



som massmedia vägrar ta fram




Fri vers av Morgall
Läst 276 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-07-23 23:27



Bookmark and Share


  M_Franke
2 meningar, med så mkt innebörd
2011-07-24

  Eaglemountains VIP
Så sant, i korta ordalag formulerat ...
2011-07-24

  Sonja Sidorow Lapington
kort koncist och sant
2011-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Morgall
Morgall