eget foto från skogen där jag älskar att gå

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

eget foto från skogen där jag älskar att gå




LEDSEN

 

 

 

det känns så svårt

en stor kamp inom mig

 

det gäller att vara lugn

och sansad inte skrika

 

gå in i tystnaden, känna

att det är rätt det jag valde

att göra

 

när tankarna lugnat sig

så har livets väg blivit

mycket lättare att vandra

 

motvinden har plötsligt

blivit medvind

 

mina tårar har blivit till

glädjetårar

 

 

 

anits 24 juli 2011




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-07-24 13:36



Bookmark and Share


  Anya VIP
En text som för mig upp och ner. gillar mycket.
2011-07-25

  Eva Helene VIP
Öppnar mot glädjen, fint!
2011-07-24

    ej medlem längre
Efter regn kommer alltid solsken. Härligt att du börjar landa. Är så glad för din skull!
2011-07-24

  grodsaker
sorgen måste få rena kroppen ibland, fin dikt
2011-07-24

  Michaela Dutius
En hoppfull dikt som jag gillar.
2011-07-24

  Bibbi VIP
Gillar!
2011-07-24

  Larz Gustafsson VIP
Jesu ok är milt.

Fin bild!
2011-07-24
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP