Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilsen


lägg din väg i min hand
jag räknar de små änglavingarna
bygger hus med stora fönster
kompassen är visst trasig

men allt finns här




Fri vers (Fri form) av AgnesP
Läst 304 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-07-24 21:53



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
vi har åkt på bilsemester i sommar
med en hyrbil som hade jättestora fönster
det var bråk om vem som skulle sitta fram
och se vart vägen gick

en ledsam dikt läser jag den som
men den är öm, vilket gör den på
något sätt mer ledsam att läsa.

jag gillar de stora fönstrena
och att räkna änglavingar. slutet är både
hopp och en tillsägelse tycker jag.
2011-07-26

  Minkki VIP
det låter som en trygg vilsenhet, fint!
2011-07-25

  Ninananonia VIP
Härligt :) Bokmärker... :)
2011-07-24
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP