Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

som man ropar...får man svar...




tanka

 

glädjen är spefull

trodd njutning långt ifrån sann

strategin vinner

ärlig sanning leder väg

där vägen är sanningen

 

(c) tk.




Bunden vers (Tanka) av thyra
Läst 198 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-07-24 22:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra