Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vindsus & Magisk sky

Värmande ta'fatta små strimmor av ljus

smeker och leker kring en stilla insjö

Där näckrosor flyter lugna och vackra

Som gula varma guldsolar .

Dagen andas fridfullhet, med ett harmoniskt

vindsus som dansar ömt i sin magiska sky.

Natten ska återkomma snart Men också en

smäktande morgon ny

Då står livet redo för nya utmaningar och nya

äventyr

Och dimmor flyr undan för ljusets energi och rosor

kan bara inte låta bli Att dansa !




Fri vers av M-Lyn
Läst 196 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-07-25 09:49



Bookmark and Share


  Mona Drugge
Bilden mycket passande. Fåglar som ljuvligt dansar ovan strålande gula smörblommor. En känsla av ljusets musik om så bara för en stund.
2011-07-25

  Mona Drugge
Så härligt vackert. Som en himmelsk dröm av stjärnors regnmusik. Helt underbart skrivet min vän.

Gillar o sparar.

Tack!
2011-07-25
  > Nästa text
< Föregående

M-Lyn
M-Lyn