Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Njut idag

Njut idag
-
Drick upp, ät upp,
gå en promenad
i solen
-
Förälska dig,
krama och
förlåt
någon
-
Ångra dig
-
Sakna det där
gamla, alla
chanserna
-
Gräm dig,
slå, hata
-
Ångra dig
-
Ännu en promenad
men mitt i
natten
-




Fri vers av Oceaner
Läst 256 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-07-25 19:19



Bookmark and Share


   
Oj vilken stark text jag blir alldeles tagen.
2011-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Oceaner
Oceaner