Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En kärlekhistoria

I.
Jag föreställer mig hur hon blommar.
Det är vår och solen är
inte så farligt varm. Hon är arg,
men vi skrattar för hon
älskar mig verkligen.
-
Kanske får hon vingar
-
II.
Ibland vill jag somna om,
och sluta röra på fingrarna som om
de inte kunde vila på din midja
-
Ibland vill jag väcka dig,
för jag vet, när det hugger tag i mig
att vi har väldigt ont om tid
-
III.
Det är tidig morgon, vrider mig
ur täcket och det är tomt i sängen;
jag kammar drömmarna
ur håret
-




Fri vers av Oceaner
Läst 564 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-09-07 00:18



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Tycker om denna.. :)
2011-10-01

  Cocktail
"Jag kammar drömmarna ur håret" gillar jag skrapt. En väldigt visuell, klar bild av en slags realitets-rutin.
2011-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Oceaner
Oceaner