Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rytmik

7

Det är skitsnack i bussen.
-
9

Halsduk och solen skiner. Det är trångt i
rocken och jag vill ut jag vill ut jag vill
UT och så ser jag fåglar,
för jag är utomhus.
-
10

Var tysta, det gör ont att prata idag.
Ont att bara öppna ögonen och det
är ont om high i mitt life, bara trött,
att vakna och hets. Och vem fan bryr sig
om hur jag skriver mitt förnamn. STORA
bokstäver med en liten, sliten whiteboardpenna.
-
20

Jag är ett påkommet barn och jag borde fatta allt men jag fattar ingenting
-
13

Det är vitt i taket, vita väggar, brunröda golv men mest svart. Det mesta är
svart.
-
8

Regn, det luktar sommar, dränker allting i det somriga. Men tar ingenting med sig.
Och alla som ler, som hälsar och som inte kollar åt mitt håll är ointressanta.
Det viner här, kanske bara just nu.
-
2

Jag har inte hjärtat på rätt ställe, tankarna tänker fel tankar och himlen har fel färg.




Fri vers av Oceaner
Läst 302 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-09-01 00:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Oceaner
Oceaner