Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

flrrrfggg mrrprppprp... Ghh

Du kan inte veta
ska inte heller
veta hur jag
tar mig fram
ibland
-
Det allra viktigaste är
de långa
samtalen,
kläderna
och utekvällarna
och elden,
stranden
och att
hålla händerna på
rätt ställe
-
Att jag skrattar,
pratar med
rätt folk och ton
och att jag
vaknar på
morgonen
-
och att jag svarar
nej när du frågar
om det inte är
en sådan där dag
idag
-
(Om jag svarar ja
så blir du lite
blekare, sen drar
du mig närmare)




Fri vers av Oceaner
Läst 263 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-08-04 00:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Oceaner
Oceaner