trött efter allt regn, då blev mina ord så här

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

trött efter allt regn, då blev mina ord så här




BLUNDAR

 

 

 

jag sluter mina ögon

vänder mitt ansikte mot

solen

 

känner värmen, det är

sommar, och just nu mår

jag bra

 

är trygg i mig själv, tacksam

att få vara som jag är och den

jag är

 

efter en kopp kaffe, en liten

tupplur på soffan, kom min

stickning upp ur korgen

 

några varv har också blivit

stickade denna måndag när

det ömsom är sol och regn

 

mest regn har det varit många

störtskurar har sett hur många

som gått för en promenad

 

kommit snabbt tillbaka när

varken paraply eller regnkläder

varit med

 

nu har kvällen kommit det blir

att se på teve när det känns för

kallt att sitta ute och njuta av

 sommaren

 

imorgon blir det kanske sol varmt

och skönt när jag ska till sjukhuset

sitta där och vänta

 

för att prova ut hjälpmedel, det är

viktigt för mig, sen får jag kanske

om jag har tur gå ut till en sol som

kanske är lite vänligare imorgon

än den har varit idag

 

 

anits 25 juli 2011




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 144 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-07-25 20:52



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Lycka till!
2011-07-26

  aol
så fint jordnära skriftat, gillas verkligen,
2011-07-25

  Larz Gustafsson VIP
Fin aftonbild.
2011-07-25

  Larz Gustafsson VIP
Skönt att njuta av och insupa det som fortfarande återstår av sommaren.
2011-07-25

  Catharina Edin VIP
Lycka till imorgon då, vännen!
2011-07-25
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP