Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Läs innan sortering


Hanteras enligt anvisning

Behöver inte vila

jag har ben att stå på

Inte sitta

när jag kan gå

Och du vill att jag ska se

men jag måste inget


det är när jag blundar
som det uppenbarar sig


bilder

Behöver inte dö

jag har ett liv att ta hand om

en kropp att sköta

ett hår att kamma


Måste inte gråta
om jag kan ta hand om det inifrån


Fångar sorgen innan
den smiter ut


Igenom
benen som bär upp mig.


Sipprar tillbaka genom benen
nerver och blod

om jag står stilla
samlas det likt damm

så jag rör runt mig

det är som att sopa
smutsen

men det blir inte renare




Fri vers av Emelie Fiskare
Läst 251 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-07-26 00:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emelie Fiskare