Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Källa av djupa hemligheter

Inre försoning efter en
resa 'i en förvildad terräng'

Där törsten blev till en
hunger 'efter en verklig väg'

Fanns ensamheten tillslut,
i lugnets dal ,med friskt vatten

Som sköljde skönt och befriande,
över en varm och matt existens


Vindar suckade inte längre lika
högt och skuggor flydde bort

Taggtrådar försvann bortom
en horisont ,som aldrig tyckts
ha funnits


Men livet visste vad som skett

Vid sin källa av djupa hemligheter

Där en ängel satt och begrundade

sina nya magiska vingar


Luften andades barmhärtighet

och atmosfären doftade kärleksört


















Fri vers av M-Lyn
Läst 169 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-07-26 22:39



Bookmark and Share


  Mona Drugge
Så vacker, Mycket vacker.
2011-07-27
  > Nästa text
< Föregående

M-Lyn
M-Lyn