Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Modets Pris

Lyftet från axlarna

Lättade tillvaron

Plågan placerades

i en' slängabort' mapp

Men det hade krävts mod

och stor kraft till ett

riskabelt pris

Återhämtningens bandage

Lindade in och om

ontets eftervärk

Och tiden startade från

noll








Fri vers av M-Lyn
Läst 191 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-07-26 22:59



Bookmark and Share


  Mona Drugge
Så fint, men så tungt och svårt.
2011-07-27
  > Nästa text
< Föregående

M-Lyn
M-Lyn