Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad är det för fel på Fjärilsflickan?

Hela tiden två sekunder
ifrån att börja gråta

tre sekunder
från att skada

fyra från att slåss
fem för förtvivlan
sex gratis

kom och förstör mig
lite till om du vill

sju minuter
från att fånga dig

åtta tar allt med måtta

fröken lagom leker
långsamt med döden

nio ge mig blod

tio bryter ihop

Hela tiden två sekunder
ifrån att börja gråta



En sekund från panik
men ångesten är nu


sjukhet bara växer i mitt bröst
när tankarna blir siffror och svammel

fyra från att försvinna
fem för förvirring
sex
sju
åtta


nio och jag vet inte vem jag är
tio varför är du inte här?




Fri vers av Fjärilsflickan
Läst 353 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-07-26 23:19



Bookmark and Share


    Molidae
Det här är så galet bra att jag inte vet vad jag ska skriva. Sista raderna är...
Du skriver så fruktansvärt bra, ska du veta.
2011-07-29

  Marja-Liisa Koski VIP
Det verkar vara fel i något annat än i fjärilsflickan.
Kram!
ML
2011-07-26

    Hanna-Li
wow!
2011-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Fjärilsflickan