Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din nya hora

Jag samlar ihop dina tankar 
Lägger dem i ett brev 
Ska posta dem bort 
Långt bort från mitt liv 

Jag samlar ihop dina minnen
Strimlar dem mekaniskt 
Blir snöflingor i luften 
Blåser dem bort 
Långt bort från mitt liv 

När du kryper in genom 
Hålen i fasaden 
Av vardagsrutiner 
Och smutsar ned med 
Dina fotspår 

Dina ögon, hår, läppar
Sättet du såg på mig 
Mumlandes tyst 
När du lämnade mig 

Dina lögner om osäkerhet 
Lyser så klart i mörkret 
Med armarna kring
Din nya hora 

Jag samlar ihop våra drömmar
Krossar och trampar ned 
Ska lämna dem bakom mig 
Långt bakom mig 

Samlar ihop sista minnet av dig 
Skriker, stampar, spyr 
Springer bort 
Långt bort från dig 




Fri vers av Fjärilsflickan
Läst 418 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2012-10-13 16:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fjärilsflickan