Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan kärlek få lov att vara enkelt?

Jag vaknar i dina armar
du luktar parfym, trygghet
jag fryser, du drar mig närmare

Borde du dra mig närmare?

När du ser hur
hopplöst svår jag är
att leva med ibland

Jag jämför, tänker
vet att jag grubblar
för mycket

Men är rädd att det faller
samman som senast

Hur kan du vara så lugn med mig?

Är det för att du aldrig blivit sårad
eller för att du också känner
vi har något som är självklart

Lockas av dina framtidsplaner
så pass att jag struntar
i de som viskar vad
jag borde göra

Ger dig nycklar till
min lägenhet
mitt hjärta

Men är rädd att det faller
samman som senast

Borde jag vara så säker
på vad jag känner för dig?

Vilka är de att viska
att kärlek bara får
vara på ett enda sätt?

Du ställer rosor på bordet
inser inte att jag alltid letat
efter någon som ger mig ordet

"Kärlek"

Kan det få lov att kännas enkelt och rätt?

Som om det alltid varit vi
utan att klumpen i magen
säger det kan snart vara förbi

Vaknar bredvid dig
vill stanna där
hålla kvar ögonblicket
aldrig låta det försvinna

Det skrämmer mig när
jag kommer på mig själv
att tänka på oss i framtiden
som om vi vore en självklarhet

Kan kärlek få lov att kännas självklart?

Kan jag få lov att säga
att jag älskar dig
utan att vara rädd
för att det skulle vara
för tidigt
för naivt
för att du
försvinner?

Älskling, är kärlek någonsin enkelt?




Fri vers av Fjärilsflickan
Läst 326 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-05-27 21:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fjärilsflickan