Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konflikt

Rop

skrik

höga röster

försvinn, dra,
kom aldrig mer tillbaks.

Ett hugg och sedan ett till,
blod, smärta,
ögon svarta,
jag hatar dig och mer därtill,
du är ingenting,
slå mig,

en gång till.

Nej,

det är inte så det ska gå till,
ge mig en andledning inte mer,
vill, vägrar,
förstör allt,
hat högre än så,
vill så mycket mer än att slå.


Är det så?




Fri vers av Nannus
Läst 290 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-07-27 00:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nannus
Nannus