Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du kommer lämna mig

Det är en bitterljuv känsla
att ligga i en annan människas armar
Jag vet att han kommer lämna mig
jag kommer sabba allt
Han mumlar otydligt o hest i mitt hår
men jag hör honom inte
för jag sover vinmjukt o lätt
glider mellan dröm o verklighet
svävar in i önskningarnas land

Han älskar mig o jag föraktar honom för det
det river i mig av olust
Jag har börjat klättra på väggarna i ångest
så rädd att han snart ska tända ljuset o
verkligen se mig
Han kysser min panna o viskar
att jag är hans vackra katastrof
han vägrar tro mig när jag säger
att han snart kommer vända sig ifrån mig i natten


Det är en tragedi
men skadan är redan skedd
jag älskar honom mer än jag rymmer













Övriga genrer av fröken pia
Läst 312 gånger
Publicerad 2006-01-03 21:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fröken pia