Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Värk i anden

Min kärlek till dig
är uppe bland molnen
ingenting är realistiskt
Månen iakttar mig om natten
o ler åt min nonchalans

Mina vindränkta nätter
är upptagna av dig
mina lakan vittnar med kroppsvätska
om en sorg större än
omtanke på andra
Andras oro göder mitt destruktiva

känner värk i anden




Fri vers av fröken pia
Läst 463 gånger
Publicerad 2008-01-22 13:50



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Då måste den åtgärdas med andliga metoder.
2008-01-22
  > Nästa text
< Föregående

fröken pia