Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har skorna på

Du har drömmar o
skorna på
glöm inte det

viskade min mor
i mitt öra som en smekning
härom natten




Fri vers av fröken pia
Läst 403 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-24 13:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fröken pia