Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tungan fuktas

Om jag hade haft rätten
att döda hade du varit
borta från jordens yta
Attraktion bubblar inte längre i mitt blod

Hämnd får min tunga att fuktas
vid tanken så god




Fri vers av fröken pia
Läst 426 gånger
Publicerad 2008-01-22 13:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fröken pia