Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hungrigt hjärta

Jag frammanar sånt hos andra
som jag själv inte behärskar

Dom kallar det kärlek

Jag har ett hungrigt hjärta
behöver mer av det du säljer




Fri vers av fröken pia
Läst 461 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-22 13:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fröken pia