Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur man bäst dödar en kvinna




Makabra ord ur en massmördares anteckningar.

Jag vill inte veta.







Fri vers av Piraya
Läst 228 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-07-27 19:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Piraya
Piraya