Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ögonstalaktiter

 

 

i varje

 

molnkrona

 

lever regnen kvar

 

 

andas

 

värme in i ängders skålar

 

 

fåglar är

 

tusenlövens salar

 

och sjön

sjön

 

andas solmolnshänder röda

 

blåvingar

 

rör vid

 

violblommas drömsträngar

 

i dina

ögonhöjder




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 306 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-07-28 12:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser