Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag fångar höstlöv..

Jag fångar höstlöv som singlar ner
kupar mina händer runt röda torra löv
som fortfarande glöder
de faller från trädens famnar
i sommarens död så ler jag
och samlar en hög med löv
de är falnande minnen av dig
minner om värme
svala av köld

Jag fångar höstlöv som singlar ner
och jag vet att läkningen finns
där inne nånstans
kanske i min hög med löv




Fri vers av Patrik Orion Sten
Läst 176 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-07-28 15:17



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En vacker bild om att ta till vara det goda som var . . .
2011-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Patrik Orion Sten
Patrik Orion Sten