Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

naturtoner

 

 

 

pyrra

pyramid

 

vattensmyckes

susande höga

dal

 

han

 

 

andas in

 

framombarnets stämma

 

stämmer

instrument däri

 

molnhöga drömmar

 

ler

svarandes

 

naturtoner ljuda harmoni

 

ur tyckandes

disharmoni

 

pentatonandning

 

bro lägg dig

jag lyfter min valvbåge

 

diadem

 

naturtoner ljuda harmoni

 

ur tyckandes disharmoni

 

pentatonandning

flödar

 

friljusnande värme

 

ser du

 

stenen i din högra hand

 

är jag

jag är

 

och jag andas dig

 

ser du

sten vika ut blad

 

mitt ansikte har jag lagt däri

 

avklätt

 

 

 

låt oss

 

oss låt se

 

huruvida du träffar

 

pyramiden




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 153 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-07-28 19:11



Bookmark and Share


  poetryGirl
underbar poesi
2011-07-29

  Mona Drugge
Så fin.
2011-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser