Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spår av hunger


jag lägger spåren av min hunger
vid sidan av den heta luften jag andas
kanske ser du dem på vägen till

allt du har




Fri vers (Fri form) av AgnesP
Läst 259 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-07-28 20:20



Bookmark and Share


  Nanna X
den tål att vrida och vända på!
2011-07-28

  Daniel_78 VIP
jag gillar hela alltet.
2011-07-28
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP