Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag får vara med i leken

Du är det finaste en tjej som jag kan önska sig
Tänk att av alla i världen så valde du mig

Mina känslor går inte att beskriva
Jag har blivit träffad av amors pil ja

Du är den jag kan se med mig i framtiden
När du ler mot mig så stannar tiden

Simpelt men sant
Du och jag genom allt

När jag tänker på dig flyger fjärilarna från magen enda ut till fingertopparna
Bättre än såhär hade jag inte kunnat hoppas att

Att det skulle bli du och jag en underbar dag
Jag har aldrig känt mig så himla svag

Fallit för kärleken
Äntligen får jag vara med i leken




Bunden vers (Rim) av AminaKrantz
Läst 298 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-09-16 12:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AminaKrantz
AminaKrantz