Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tänk vad händelser som hände för länge sedan, plötsligt kan komma tillbaka




Mörkret

 

 

var inte rädd för mörkret

det sa du många gånger

mörkret skrämde mig inte

förrän du tog tag i mig i den

mörka trappan där inget ljus

fanns att tända

 

efter den händelsen var jag

rädd för trappor och mörka

prång

 

men det har varit viktigt

att försöka glömma den

händelsen och hur illa

både den och du gjorde

mig

 

numera är jag inte rädd för

mörka trappor och prång

i mörkret är jag inte ensam

där finns du som vakar över

mig

 

du som följer mig på vägen

ser till att jag inte går vilse

att en händelse som den i den

mörka trappan inte tar all min

tid alltid

 

du är med alla dagar till dess

att min tid här är slut det har

du lovat och du är den ende

jag litar på

 

 

anits 28 juli 2011




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 157 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-07-29 00:26



Bookmark and Share


  Eva Helene VIP
Äntligen trygghet - efter allt som hänt! Fint!
2011-07-31

  Bibbi VIP
Skriver under på Gunlög
2011-07-31

  Anya VIP
En stark text som andas styrka och skörhet på samma gång.
2011-07-30

  Larz Gustafsson VIP
Fullkomlig kärlek fördriver all fruktan.

Fin bild!
2011-07-29

  poetryGirl
ja, vi har våra skyddsänglar
2011-07-29

    ej medlem längre
Hela vägen går Han med mig
o, vad kan jag önska mer?
Kan jag tvivla på Hans kärlek
när jag på Hans ledning ser . . .Psalm 252
2011-07-29
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP