Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i det detta

 

 

till tröst sjunger världshjärtat

världssjälen

 

står djupt in i dalens

daggtäckesblad

 

ådringar

är

 

kristallinjer

klara

 

var gång denna själ

 

hörande

mottagande

andas

 

stiger trappsteg ur dimma

 

 

hon lyfter handen

 

fattar

varligt

om

 

dina hörande fingrar

 

 

så står ni

så står du på det nedre trappsteget

 

du har rest dig genom

världssjälens kärlek över det första hindret

 

du ser

 

befrielseljuset i det

detta

 

infrias




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 250 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-07-30 18:38



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Mycket vackert, känns värmande i hjärtat!!
2011-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser