Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En trasig känsla

En trasig känsla som inte riktigt kan utryckas
Ett inre som trängs med diaboliska tankar
En söndertrasad själ som hålls undan av hårt stål
Endast skal finns kvar, endast skuggan av vad som en gång var.

Ett blankt varmt sken som sveper från individ till individ
En sammanhållande massa där varje del är en stöttepelare
De sörjer tillsammans sina förlorade och gläds över de som
Kommit tillbaka.





Fri vers av livspoesi
Läst 211 gånger
Publicerad 2011-07-30 22:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

livspoesi