Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Efter en lång vinter och mörkt sinne börjar det så smått att ljusna......


Efter mörkret

Så ljust, varmt och välkomnade

Det naiva, glada, och oförstörda

Nu börjar det om och jag får en chans till

En ny chans att leva och värma de nära

En ny chans att glädja och värna om andra

En ny chans att upptäcka ljuset som jag vetat om har funnits bakom min länge stängda dörr.




Fri vers (Fri form) av livspoesi
Läst 390 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-04-23 19:34



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Fin och hoppfull
2013-04-23

  wildah
Mycket fint skriftat!
2013-04-23
  > Nästa text
< Föregående

livspoesi