Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Cancer - Måste orka för dig

Beskedet

Flodvåg

Styrka, ta över

Livet kastas omkull

Färgerna blir skarpare närmare

Måste för dig

Du är min styrka

 Efter

Uthärda

Kropp som inte svarar

Älska och gråt

Vakna

Aldrig den samma

Finnas nu

Du är min styrka

Måste för dig




Fri vers (Fri form) av livspoesi
Läst 348 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-10-27 20:55



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Text som berör på djupet!
2015-02-19

  Lars Hedlin
Kramar <3
2014-10-29
  > Nästa text
< Föregående

livspoesi