Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Maktlösheten att vara nära och inte kunna hjälpa...


Anhörig

Igen,

ser jag ditt spöke och inte dig.

 

Du,

väljer det svarta före mig.

 

Det är förstås alltid mitt fel,

enligt dig.

 

Jag,

har givit upp.

 

Ditt spöke,

vinner spelet,

den här gången.




Fri vers (Fri form) av livspoesi
Läst 337 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-09-29 17:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

livspoesi