Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag bryr mig om mina medmänniskor och vill gärna bära deras gråa också, men ibland orkar man inte. Denna text handla om när man själv ramlar i ett svart hål och inte orkar ta in och bära andra.


Orkar inte lyssna

Orkar inte lyssna

Hör mitt skrik

Jag är inte hon

Han är inte jag

Orkar inte bära din 

Jag måste bära min

Den bränner innanför ögonlocken

Den skriker i mitt bröst

Den syns inte utanpå utan bärs med styrka

Skalet spricker men läker fort innan det blir hål

Själen är full av hål, men det syns inte utanpå

Idag  orkar jag inte bära din, jag måste bära min

Smärta. 




Fri vers (Fri form) av livspoesi
Läst 268 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-07-15 21:56



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Energi och värme till dig!
2014-10-29

  Ljusletaren
Jag ser dig och ditt rop ... hoppas att det hjälper lite/ kram
2014-09-22
  > Nästa text
< Föregående

livspoesi