Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

med

 

 

med

dig

 

 

skulle jag vilja

 

 

 

 

 

lämna platsen vari jag knyts så hårt

 

 

den enda

färdkost jag bringar

 

med

 

är

 

mig

 

i mitt själv

 

 

 

 

och i nätterna

viker jag undan hudtäcket

 

ber

 

 

fotsolars uppstigan till

 

 

under valven sköljer gryningsbäcken

 

 

 

pärlfiskars

medströms

 

 

 

cypresser andas varligt ur hennes bröstskål

 

 

 

 

fågel sjunger

ur mitt vänstra finger

 

 

 

rådjuret flyr

till tjärnens öppna ögonvingar

 

 

 

flyger mjuka penseldragsvindar

över din sargade tankepanna

 

 

 

 

och du min älskade

förde mig

 

 

in i den sprängda tunneln

 

 

släppte ej min hand

 

 

 

 

vi hörde bergets sånger

 

 

väggarnas skimmer uppfyllde oss

 

 

 

havet

det vackra

 

hälsade

 

 

oss

 

 

vi dök djupföljande med

 

 

lyfte

våra

 

 

vattenmantlars

 

kaskadljus

 

 

 

de

vilka såg oss

 

 

trodde det var ett vattenfall

vilket föll i lotusens kronhänder

 

 

 

med

dig

 

 

skulle jag vilja




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 268 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-07-30 23:15



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mjukt och vackert.
2012-03-06

    Melona
Alldeles underbart!
2011-08-02

  Marduk VIP
Att resa med någon
för att nå sig själv
är den vackraste resan någonsin man kan välja
Jätte fint skrivet
Tack Eldsjäl!
2011-07-31

    ej medlem längre
så fort jag behöver skönhetspoesi för själen, läser jag av dig

tack för dina ord och din penna
2011-07-30

  wildah
Så vackert så jag bokmärker dig! Underbart skrivet!
2011-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser