Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inspirerad och korsbefruktad av Minkki - tack!




Ö som i Öronisk

 

Ironin biter
precis som satiren

Det som går in i det ena
går ut ur det andra

Insulerad betyder
att man är som på en ö
varken hör eller ser
fastlandsmekaniken

Att ingen tar fasta
på ironier som därifrån skjuts ut
i universums övriga skärgårdar

Öronin blir hängande
i tomma rymden

 




Fri vers av Gunnar Ideström
Läst 181 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-07-31 09:02



Bookmark and Share


  Minkki VIP
Slut på superlativerna just nu, men oj vad rolig läsning! Tack!
2011-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Ideström
Gunnar Ideström