Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

älskade sjöhand

 

 

av klippa

stiger

du

 

 

 

dyker

 

in i havsfågelvingar

 

 

din hand är

en penna

 

 

med smaragdstift

 

 

 

vandrar bottnar med sjöborrar

 

vilka mjukt

masserar

 

 

dina

tåblommande

färder

 

 

 

och däri bjuder hon

 

 

 

sköldpaddsmor

 

 

dig

 

 

 

svarseld




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 247 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-07-31 14:46



Bookmark and Share


  Mona Drugge
vackert.
2011-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser