Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smekande sol

Smekande sol
följer ösregnets väg
skön sensommar




Bunden vers (Haiku) av Patrik Orion Sten
Läst 201 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-07-31 17:36



Bookmark and Share


  jörgen g
Tycker om denna! :)
2011-08-01

  S.A.I. Steve Lando VIP
god alstring
2011-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Patrik Orion Sten
Patrik Orion Sten