Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

smaragdbärs rubinröda

 

 

ur deras vingspann växa smaragdbär

 

hjortar

stiger

ur 

 

rubinröda bägare

 

svärdslilja

blommar

vass

 

vattenkrona

stiger

hög

 

 

hon stiger in i hans strömmar

 

ur rotgrunds

källa

 

 

deras fingrar

flätas

 

drömkorgsväv

 

vaggar

 

längtansros

 

stiger

 

himlars höga

 

stjärnrings

 

sjunde

 

lov

 

 

vindfolken

kupar

 

värnad

runt

 

 

deras

hörande

hud

 

 

 

ur deras vingspann växa smaragdbär




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 216 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-08-01 00:13



Bookmark and Share


  wildah
Så vackert du skriver! Du ger svenska språket nya underbara ord!
2011-08-02

  Anya VIP
Så mjukt för du mig framåt.
2011-08-02

  MoonCalled
Ljuvlig och helt underbar
2011-08-02

    ej medlem längre
Denna gillar jag verkligen - säregen och lite drömlik, som svävande.
2011-08-01

  Zelogath
"deras fingrar

flätas

drömkorgsväv

vaggar

längtansros"

En underbar bild får jag framför mig
En kärlek, en längtan
Önskan

Applåd!
2011-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser