Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Undra om det stämmer? fortsätt skriva!


Så ser en dag i erat liv ut ungefär



Jag vaknar. Sedan är den dagen förstö..


Jag vaknar. Sedan är den dagen förstörd. haha.. så ser mina dagar också ut alltsomoftast.

sedan går jag sällan och lägger mig, så även natten sabbas.

   sluta gäspa sönder alla trådar!!
*gäsp*Koolt...för så ser min dag ut med!gå-upp-till-jobbet-jobba-jobba-äta lunch
samma sak händer imorgon
jobba-och-gå-hem-och-sätta-sig-och-glo...vaknar ni?? Hasar halvt medvetslös ned på golvet.
Börjar frysa.
Tar mej i kragen å hasar upp i sängen igen.

gå-upp-till-jobbet-jobba-jobba-äta lunch
samma sak händer imorgon
jobba-och-gå-hem-och-sätta-sig-och-glo...

...denna fräcka ebba grön rip-off, beskriver faktiskt
rätt bra min vanliga vardag. fast jag trivs bättre
med den, än va thåström och de andra verkade tycka

vaknar ni?? *impad

Hasar halvt medvetslös ned på golvet.
Börjar frysa.
Tar mej i kragen å hasar upp i sängen igen

 

 

 




Övriga genrer av Jean-Michel Orblin
Läst 440 gånger
Publicerad 2006-01-04 09:51



Bookmark and Share


  Cris
He he! Har sett dessa ord i forumet. Det blev ju rätt fräckt. Hasar mig upp i halvsittande ställning. Undrar hur jag kom till jobbet egentligen. Måste ha gått i sömnen.
2006-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Jean-Michel Orblin
Jean-Michel Orblin