Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en mångboll

 

möter denna dag

lever vidare med jorden är en pärla

ser blåskimrande hav

gröna öar

öar

 

så är vi samtidigt i det vi beskådar jorden i beskådandet av oss själva

med ens blir bilden att vi står med denna pärla i vår hand

pärla

boll

ljusboll

gåvoboll

 

skiraste kristall

kristalljusboll

 

snöstjärnor

hav

berg

 

jord  eld  vatten trä metall luft

 

kristaller

rena

 

så låt våra fingrar omfatta

bära dig varsamt

låt våra röster stiga in i hjärtats röst

smekande vindar

röra

vid

 

varandras

läppljus

 

ur munnar

segla vita segel

 

solskepp

månskepp

stjärnpärlande fröjder

i dina händers

lovsång

 

möter denna dag

lever vidare med jorden är en pärla

ser blåskimrande hav

gröna öar

öar

 

har skrivit till många i denna dag

dagen

en skimrande blå skål

 

skriver nu

dagen

en skimrande blå skål

skiraste

glas

 

ur ökensanden blåstes du

in i solhänder

 

skrider mildvackra stigars bladvindar

 

sakta lutas du till

solvatten

solvattenfall

porlar

solklanger  hälles

sjunker

in

 

stiger

stigar skapas i livsängens skönhet

andas

blommandeljusa

fingerögon

 

kasta är inte kasta

 

är taga emot

är giva

 

regnbågsljusa kristaller

 

broar

 

låt oss jonglera

ljusbollar

till varandra

 

utan att tappa

 

tråden




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 243 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-08-01 15:13



Bookmark and Share


  Anya VIP
Håller med föregående talare..................du bollar med ord och det är akrobatik.
2011-08-01

  wildah
Du kan verkligen bolla med ord till akrobatik, fint skrivet!
2011-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser